All prizes are worth up to 30,000 USD, including cash, presents, training programs in Vietnam &
A 10-DAY TRIP TO SWITZERLAND
Qualifying round 12/04 – 05/06
Semi-final round 19/06 – 19/07
Final round 19/07 – 08/08

TELL ME | About BHMS | Part 3

WHY SWITZERLAND & WHAT BHMS CAN OFFER YOU

Why Switzerland?

Much as some students want to study in Switzerland, they may feel a little bit concerned because Switzerland is known as an uber-expensive country. However, don’t think that it is where you have to “spend money like water” to work, study and live here. While the cost of living in Switzerland is notoriously high, the benefits of studying and working here are big, including higher salaries, a global setting and an exceptional quality of life making it a safe and healthy environment for residents and visitors alike.

Specifically here, this is what BHMS offers international students:

Accommodation & Meals  

The BHMS Student Residence building offers accommodation with a kitchen, restaurant, library, computer lab and student lounge. Students are hosted in modern rooms equipped with en-suite showers and a kitchenette as well as WLAN. Single rooms and studios are available at an additional charge. Students residing at BHMS are entitled to three meals a day during the week, and brunch and dinner service during the weekend and holidays. For vegetarians and those who do not eat pork or beef, special dishes are provided at no extra charge.

 Internet

Both residence and campus buildings are LAN and WLAN equipped. For students without laptops, BHMS provides computer facilities to enable students to complete their study assignments in addition to staying connected with their families and friends.

Dress Code

BHMS mirrors a professional business environment where staff and students observe the rules of good manners and appropriate behavior. All students adhere to the business dress code that is common in the hospitality industry. During practical classes, students wear professional uniforms.

 


VÌ SAO LẠI CHỌN THỤY SĨ? BHMS CÓ THỂ CUNG CẤP CHO BẠN NHỮNG GÌ?

Có lẽ các bạn sẽ lo ngại khi muốn du học tại Thụy Sĩ, bởi đây là quốc gia nổi tiếng đắt đỏ và xa xỉ hàng đầu thế giới. Thế nhưng, đừng nghĩ Thụy Sĩ là nơi khiến bạn phải “tiêu tiền như nước” để được học tập, làm việc và sinh sống. Với hàng loạt chính sách ưu đãi của chính phủ, sự hỗ trợ tuyệt vời từ phía nhà trường về học phí, ăn ở, làm thêm và công việc sau khi tốt nghiệp, du học sinh khắp thế giới hoàn toàn có cơ hội đến Thụy Sĩ với mức chi phí ít ỏi mà vẫn hoàn toàn có thể tận hưởng dịch vụ giáo dục hàng đầu, trải nghiệm cuộc sống chất lượng cao tại Thụy Sĩ.

Thế cụ thể ở ngôi trường nổi tiếng hàng đầu ở Thụy Sĩ BHMS, sinh viên quốc tế sẽ nhận được gì?

Chỗ ở & Ăn uống

Tòa nhà kí túc xá của BHMS cung cấp chỗ ở với một bếp, nhà hàng, thư viện, phòng máy tính và khu tự học. Sinh viên tụ họp ở những căn phòng hiện đại được phòng tắm riêng và một căn bếp nhỏ cũng như mạng cục bộ không dây WLAN. Các phòng đơn và studio có sẵn nếu đóng thêm phí. Sinh viên ở tại BHMS được quyền ăn ba bữa một ngày trong tuần, với bữa brunch (breakfast + lunch) và bữa tối được phục vụ suốt hai ngày cuối tuần và ngày lễ. Với người ăn chay hay người không ăn được thịt heo hoặc bò, họ sẽ có thức ăn riêng mà không phải trả thêm bất kì phí nào.

Mạng

Cả khu kí túc xá và khuôn viên trường đều được trang bị mạng máy tính cục bộ LAN và mạng cục bộ không dây WLAN. Với sinh viên nào không có laptop, BHMS sẽ hỗ trợ máy tính để sinh viên có thể hoàn tất bài tập của mình và giữ liên lạc với gia đình và bạn bè.

Trang phục

BHMS mô phỏng một môi trường kinh doanh chuyên nghiệp, ở nơi đó, nhân viên và sinh viên quan sát phép tắc cư xử và hành vi ứng xử phù hợp. Tất cả các sinh viên đều phải tuân theo cách ăn mặc trong lĩnh vực nhà hàng, du lịch và khách sạn. Trong những lớp học thực hành, sinh viên mặc đồng phục chuyên nghiệp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts